Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Udviklingskurser.dk

Udviklingskurser.dk og dens tilknyttede partnere tilbyder dette site til dig på følgende betingelser:

Betaling
Der kan betales Paypal. Alle priser er i danske kroner og incl moms.

Levering
De købte produkter leveres som en platform du har adgang til lige efter betaling.
Lydfiler kan downloades og anvendes på andre lydafspilningsenheder. Øvelser kan printes og anvendes når du ikke er online.

Brugsret
De købte produkter er ophavsrettigt beskyttet, og brugsretten er kun til personligt brug. Erhvervsmæssig anvendelse må kun finde sted efter aftale med Udviklingskurser.dk
Produkterne må ikke videregives til tredje part, og det er dit ansvar som køber, at videregivelse ikke finder sted.

Fortrydelsesret
Der er ikke fortrydelsesret på digitale produkter som lydfiler og dokumenter.

Reklamation
Reklamationer sendes til mail@udviklingskurser.dk
Er du ikke tilfreds med vores behandling af din reklamation, kan du følge dette link til EU’s online tvistbilæggelse: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Copyright
Alt indhold på dette web-site, så som tekst, grafik, logo, iconer, billeder, audio clip, digitale downloads, data, og software, tilhører Udviklingskurser.dk eller leverandører til Udviklingskurser.dk

Udviklingskurser.dk og dets partnere forbeholder sig retten til, ved misbrug, at nægte ydelser, lukke konti, fjerne eller rette indhold, eller annulere ordrer uden varsel.

Produktbeskrivelser

Udviklingskurser.dk og dets partnere bestræber sig på at være så nøjagtige som muligt. Men, Udviklingskurser.dk kan ikke garantere at produkt beskrivelser eller andet indhold på dette web-site, er komplet, pålideligt, opdateret eller fejlfrit.

Aldersbetingelser
Produkter fra Udviklingskurser.dk må kun benyttes af personer der er fyldt 18 år og er myndige, eller af personer der er 15 år eller derover og har fået tilladelse af forældre eller værge.

Øvrige parter
Parter, andre end Udviklingskurser.dk og dets partnere, tilfører services eller sælger produkter på dette web-site. Hertil kommer, at vi linker til andre firmaers web-sites. Vi er ikke ansvarlige for undersøgelse og vurdering heraf, og vi garanterer ikke for de ydelser, der tilbydes af disse firmaer eller individer eller indholdet af deres web-sites. Udviklingskurser.dk påtager sig intet ansvar for de handlinger, produkter og indhold for alle ovennævnte eller 3. part. Du bør selv læse deres fortroligheds politik og andre regler for brug.

Frasigelse af ansvar
FRASIGELSE AF ANSVAR OG BEGRÆNSNING AF ANSVAR DETTE WEB-SITE LEVERES AF Udviklingskurser.dk PÅ EN “AS IS” OG “AS AVAILABLE” BASIS. Udviklingskurser.dk KAN IKKE GØRES ANSVARLIG, UDTALT ELLER UNDERFORSTÅET, FOR SÅ VIDT ANGÅR BRUGEN AF DETTE SITE, ELLER INFORMATIONEN, INDHOLD, MATERIALE ELLER PRODUKTER INDEHOLDT PÅ DETTE WEB-SITE. DU ACCEPTERER UDTRYKKELIGT, AT BRUGEN AF DETTE WEB-SITE ER PÅ EGEN RISIKO. I DET OMFANG LOVEN TILLADER DET, FRASIGER Udviklingskurser.dk ALLE GARANTIER, UDTALT ELLER UNDERFORSTÅET. Udviklingskurser.dk KAN IKKE GARANTERE AT DETTE WEB-SITE, DETS SERVERE, ELLER E-MAIL SENDT FRA Udviklingskurser.dk ER FRI FOR VIRUS ELLER SKADELIGE KOMPONENTER. Udviklingskurser.dk KAN IKKE GØRES ANSVARLIG FOR EVT. SKADER AF ENHVER ART DER STAMMER FRA BRUGEN AF DETTE WEB-SITE, INKLUSIV, MEN IKKE BEGRÆNSET, TIL DIREKTE, INDIREKTE, TILFÆLDIGE OG AFLEDTE SKADER.