Selvværdskursus

Selvværdskursus

Få det bedste ud af kurset

Få det bedste ud af kurset

Hvordan gør du dig klar til, at få mest muligt ud af modulerne?
Det starter med en beslutning om, at gøre noget aktivt for dit selvværd.
Du har allerede gjort det første ved at købe dette kursus.

Moduler kan tages i vilkårlig rækkefølge for at holde motivationen oppe, men de fleste vil have glæde af, at følge rækkefølgen, da information i de første moduler anvendes i efterfølgende moduler.

Øvelserne er de vigtigste. Hvis man kun kigger teorien igennem, vil der ikke nødvendigvis ske de store forandringer.

Din indsats = din forandring

Så jo mere motivation du har for at øge dit selvværd, jo højere kan det blive.

I øvelserne er der typisk eksempler på udfyldelse. Kig også disse eksempler igennem, da de også fungerer som en læring omkring typiske problemer.

Øvelserne er lavet på separate sider, da det er en god idé, at printe øvelserne, så du lettere kan udfylde dem eller tage dem med dig, hvis du skal udenfor.

Der vil være få ting som står nævnt flere steder. Det kan være fordi det er omtalt generelt, men desuden står under den teori/metode hvor det kommer fra.

Det er normalt, at der er tanker om, at du nok ikke kan finde ud af det. Og tanker om at andre ville være meget bedre til det end dig. Det er et typisk symptom på lavt selvværd.
Bare lad de tanker være lige nu, de fortæller ikke noget om, hvad du faktisk er i stand til!

Det bedste vil selvfølgelig være, at lave alle øvelserne. Men hvis nogle øvelser er for udfordrnede eller svære, så kan du godt springe over dem. De er alle medvirkende til at styrke dit selvværd eller din selvtillid. Men du kan godt styrke dit selvværd, uden nødvendigvis at lave alle øvelser.

Det er ikke sikkert du behøver tage alle moduler. For nogle vil det være nok med viden om og redskaber fra bare nogle af modulerne. Så du vil godt kunne øge dit selvværd uden at gennemgå hele materialet.

God fornøjelse med kurset. Håber du får mange lærerige indsigter og brugbare værktøjer, som kan styrke dit selvværd.